Haamujen aikaa

Halloween lähestyy! Ensi viikonloppuna kauppakeskukset ja tavaratalot pukeutuvat hämähäkkeihin ja kurpitsoihin, velhot ovat liikkeellä ja juhlahumua riittää monessa kodissakin. Tänä vuonna järjestämme omalla kadullamme ”Karkki vai Kepponen” -tapahtuman. Ideana on se, että kaikki naapurit, jotka haluavat osallistua tempaukseen laittavat sunnuntaina ulko-ovelleen kurpitsan, ja näissä taloissa lapset voivat kierrellä halloween-asuihinsa pukeutuneina keräämässä nameja! Idean kehitti kanadalainen mieheni, jonka omaan lapsuuteen ”Trick or Treat” -perinne on aina itsestäänselvästi kuulunut.

Halloween on ehdoton lempijuhlani! Olen vuosikausia järjestänyt näyttäviä halloween-bileitä ja keksinyt aina vain hurjempia ideoita vieraiden pelotteluun. Nykyään halloweenit menevät minulla tosin enemmän töiden merkeissä – tulossa on taas eräs vuoden kiireisimpiä viikonloppuja! Mehubileiden velhoja pyörii monissa kauppakeskuksissa ja perhetapahtumissa, tarjolla on mm. halloween aiheisia kasvomaalauksia, sekä höyryävää vihreää taikajuomaa suoraan noidan padasta ”erittäin herkullista ja varmasti myrkyllistä!”.

Mega-bileet jäänevät väliin, mutta lasten kanssa koverramme varmasti kurpitsoita ja poltamme kynttilöitä. Kuinka te vietätte halloweenia?

Tässä muutama amerikkalaisilta juhlasivustoilta bongattu valokuva inspiroimaan vuoden pimeintä juhlaa. Tämä syksyinen kattaus löytyi  Kara’s Party Ideas -sivustolta


Hauska idea helpon jälkiruoan toteuttamiseen Kara’s Party Ideas -sivustolta

Miten suloinen ja helposti toteutettava pöllö-muffinssi! Idea löytyi One Charming Party -sivustolta.

Näytävä ja helppo koriste lastenjuhliin. Idea One Charming Party -sivustolta.

Kaunis kattausidea Hostess with the Mostess -sivustolta.

Yksi kommentti artikkeliin ”Haamujen aikaa

  1. Pojallani synttärijuhlat pyhäinpäivänä, kauniita ja moderneja kattauksia, näistä ideoista saan potkua juhliin, kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>