Merirosvot pomppulinnassa

img_4312Vilppu täyttää vuosia keskellä kesää. Kuinka hienoa onkaan järjestää juhlat ulos, mutta suuri pettymys sankarille on aina se, että moni kaveri lomailee samaan aikaan jossain aivan muualla. Neljävuotiaaksi ehtineen syntymäpäiville saapui onneksi hauska joukko odotettuja vieraita -ja merirosvo!

Tilasimme synttäreille ohjelman Leikkimaailmasta, joka  järjestää teemasynttäreitä lapsen kotona. Kahden tunnin synttäreille sai pomppulinnan, pallonheittopelin palkintoineen, kasvomaalaukset kaikille vieraille ja huumorikuvalevyn. Talon seinään kiinnitettiin iso merirosvo vartioimaan jännittävää tapahtumaa. Myös kutsut saa halutessaan sähköpostiin valmiina tulostettaviksi. Leikkimaailmasta löytyi myös rooliasuja monenkokoisille vieraille, joten pukeutumisesta ei syntynyt ongelmaa.

vs13vs6vs3vs4vs10vil3

vs11Pomppulinna omalla pihalla oli jotakin niin mahtavaa, ettei päivänsankari ollut uskoa näkyä todeksi. Pomppiminen poisti suurimmat täpinät pikkuväestä ja juhlapöydässä järjestys pysyi yllä. Isi oli taikonut merirosvokakun Hellapoliisin ohjeella lapsille ja Daim-piirakan ja rieskarullia aikuisille muun naposteltavan lisäksi. Pöytäkoristeitakin löytyi Leikkimaailman varusteista.

kakkudkakku

vs16Kasvomaalauksia sai jokainen, osa otti useammankin, ja pukuja oli kaikille halukkaille. Joitakin merirosvoasuun sonnustautuminen vähän arvelutti, eikä pukeutumispakkoa ollutkaan. Sankari sai hienon kapteeninhatun.

Pallonheittoon osallistui jokainen tyylillään ja kaikki palkittiin. Kaksi tuntia kului nopeasti, eikä juhlaväki olisi tahtonut luopua pomppulinnasta, mutta sankarin sanoin: ”Maailman parhaat synttärit!”

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin:

vs12vs14vs17

vil2

vs5vil4vs8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>